După ce și-a asigurat un loc în Parlament, Dumitru Alaiba vine cu primul mesaj: „Un umil mulțumesc vouă. Lupta abia începe”

Candidatul din partea blocului ACUM, Dumitru Alaiba, după ce a câștigat alegerile în circumcripția SUA, Canada, a venit cu primele declarații. Dânsul a adus mulțumiri alegătorilor săi și a dezvăluit că la începutul acestei campanii electorale a avut dubii și nu a crezut că va ieși învingător.

Foto: UNIMEDIA

„La începutul acestei campanii aveam dubii. Aveam frici. După asta v-am întâlnit pe voi, cei ce mi-ați dat votul. Voi m-ați ajutat să cred tot mai mult în ceea ce fac. Mi-ați dat tot mai multă claritate, credință şi speranță. Şi m-ați încurajat. Şi m-ați primit în casele voastre.

Vă mulțumesc pentru vot şi pentru încredere. O să lupt pentru voi şi pentru cei de acasă, o să muncesc cât de bine o să pot şi niciodată, pentru nimic în lume nu o să mă vând (de asemenea, soția mi-a zis că, dacă mă vând, îmi cere imediat divorțul).

Un umil mulțumesc vouă, celor ce ați făcut efortul să mergeți, uneori, mii de mile până la secția de vot.

În Diaspora din vest votează oamenii liberi, iar hoții se tem de votul oamenilor liberi. Este victoria noastră, a tuturor.

Lupta abia începe.”, a scris Alaiba pe pagina sa de facebook.

Dumitru Alaiba, candidat din partea blocului ACUM, a câștigat alegerile în circumcripția SUA, Canada. La ora actuală au fost procesate 92,31% din voturi. Alaiba a acumulat 50,95% din voturi, ceea ce îi asigură mandatul de deputat.


Pub