Nume
Parola
Vizualizări: 2212
Membrii CRD Nord se întrunesc joi, 28 februarie, în ședință ordinară
Bălți, 25 Februarie 2019 — Stimați membri ai Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Nord și jurnaliști,

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM) și Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord Vă invită la prima ședință ordinară din acest an a CRD Nord. Evenimentul va avea loc joi, 28 februarie, de la ora 10:30, în incinta restaurantului „Oscar” din municipiul Bălți (strada Mihail Sadoveanu, 1).

La ședința CRD Nord sunt invitați să participe reprezentanți ai MADRM, cei 48 de membri ai CRD Nord, specialiști din cadrul ADR Nord și jurnaliști interesați de subiectul dezvoltării regionale.

Prezidată de către președintele CRD Nord, Ion Leucă, ședința se va axa pe următoarele subiecte:

► Cu privire la audierea Raportului de implementare al Strategiei de Dezvoltare Regională Nord și activității ADR Nord în anul 2018;
► Cu privire la aprobarea Planului de implementare a Strategiei de Dezvoltare Regională Nord și activității operaționale a Agenției de Dezvoltare Nord pentru anul 2019;
► Cu privire la prezentarea Raportului a „Analiza diagnostic privind dezvoltarea turismului rural și agroturismul în Regiunea de Dezvoltare Nord”;
► Cu privire la prezentarea noului proiect finanțat de UE „Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova”. Oportunități pentru RDN și rolul CRD în implementarea proiectului.

Amintim că ședința de constituire a CRD Nord de legislatura a III-a a avut loc în data de 29 septembrie 2015, la Bălți. Ultima ședință a CRD Nord a avut loc în data de 17 octombrie 2018, la Bălți.

Date de contact pentru informații suplimentare: tel. (231) 6-19-80; e-mail: adrnord@gmail.com
--------------------------
CRD Nord este o structură regională deliberativă, fără personalitate juridică, constituită în vederea elaborării, coordonării și monitorizării politicii de dezvoltare regională la nivelul Regiunii de Dezvoltare Nord (RDN), în componența căreia intră municipiul Bălți și raioanele Briceni, Dondușeni, Drochia, Edineț, Fălești, Florești, Glodeni, Ocnița, Râșcani, Sângerei și Soroca. CRD Nord are 48 de membri, fiind alcătuit din președinții raioanelor componente, primarul municipiului Bălți și câte un reprezentant al asociațiilor de primari, societății civile și sectorului privat din fiecare raion și municipiu al RDN. Membrii CRD Nord își exercită atribuțiile cu titlu gratuit.

www.adrnord.md