(video) Actrița din Moldova, care a parodiat-o pe Viorica Dăncilă, a ajuns în finala show-ului iUmor

irena-iumor

Actriţa Irena Boclincă, sosia Vioricăi Dăncilă, este prima finalistă „iUmor“ din cel de-al şaselea sezon, în urma votingului onilne. Moldoveanca a reuşit să intre atât de bine în rol la „iUmor“, sâmbătă seara, la Antena 1, încât a fost confundată de oameni cu personajul politic real, premierul Viorica Dăncilă.   

Pentru a afla cât de credibilă este în rolul său, actriţa a făcut mai întâi o probă în Piaţa Obor din Bucureşti, unde rezultatul a fost pe măsura aşteptărilor. Oamenii au oprit-o la fiecare tarabă pentru a o saluta sau pentru a-i cere părerea despre mersul agriculturii, scrie adevărul.ro.

Nici Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo nu se aşteptau să aibă parte de o asemenea „vizită oficială“ în cel de-al şaselea sezon al show-ului, iar reacţiile au fost pe măsură.

„Textul era atât de bun că râdeam în valuri şi apoi mă enervam pentru că râdeam şi nu mă concentram la text. Este excepţional ce a făcut. Este top trei numere iUmor din şase sezoane. Cum ar fi să câştige Viorica Dăncilă iUmor?“, s-a întrebat amuzat Mihai Bendeac, în timp ce Irena a primit trei de „DA“ din partea membrilor juriului, dar şi voturile telespectatorilor în aplicaţia iUmor, astfel că a devenit prima finalistă din acest sezon.

Irena Boclincă a stârnit hohote de râs în debutul sezonului 6 „iUmor“ după ce a ţinut un discurs din postura premierului României.

Juriul şi publicul nu au apreciat doar maniera inteligentă şi amuzantă în care celebrele gafe ale Vioricăi Dăncilă au fost incluse în momentul său, ci şi faptul că actriţa a imitat perfect gesturile, ţinuta şi coafura prim ministrului.

Contactată de Adevărul.ro, Irena Boclincă a oferit mai multe amănunte despre parcursul său profesional şi a dezvăluit motivul pentru care a decis să participe la „iUmor“.

Actriţa a declarat şi că reacţiile la parodia de la „iUmor“ au fost peste aşteptările sale şi spune că a ales-o pe Viorica Dăncilă, pentru că i se pare un personaj ofertant: „La personajul Viorica Dăncilă cele mai importante detalii sunt coafura, timbrul vocal şi gesturile. Dacă ţii cont de aceste lucruri şi reuşeşti să intri în personaj, nu este dificil. Nu orice persoană poate fi parodiată. Trebuie să aibă acel «ceva» pentru a putea fi parodiată. Cu siguranţă sunt şi alte variante de personaje, trebuie să studiez «arena politic㻓.

Întrebată ce i-ar spune premierului dacă ar sta faţă în faţă, Irena a declarat scurt şi la obiect: „Vă mulţumesc că m-aţi inspirat pentru numărul de la iUmor“.

Irena Boclincă este originară din Chişinău, unde a absolvit  Academia de Arte, facultatea Teatru, şi unde timp de şapte ani a fost angajata Teatrului Naţional „Eugen Ionescu“. Ea s-a făcut remarcată prin numeroase roluri comice, dar şi prin interpretarea celebrei artiste franceze Edith Piaf.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente