Breaking News

image
Sursa foto: jurnal.md

Candu, după votare: „Rusia încearcă să influențeze alegerile”

Speakerul Andrian Candu și-a exercitat dreptul la vot. Acesta a spus că a votat pentru ca „faptele bune să continue” și a invocat sperietoarea rusească atunci când a fost întrebat despre faptul că nașul său, Vladimir Plahotniuc, șeful partidului de guvernământ, este cercetat penal în Rusia.

„Am votat și bineînțeles am votat pentru ca toate faptele bune să continue. Vreau să îndemn cetățenii să vină să voteze, pentru că viitorul țării este în votul de astăzi”, a spus Candu.

Întrebat cum comentează faptul că PD face agitație lângă secția de votare, Candu a spus că „important e să nu facă agitație în secția de votare”.

Iar solicitat să comenteze că oligarhul Vladimir Plahotniuc, nașul său, este cercetat penal în Rusia, Andrian Candu a spus că „nu este pentru prima dată când Federația Rusă încearcă să influențeze alegerile din RM”.

În ceea ce ține de neregulile semnalate dis-de-dimineață în mai multe secții de votare, Candu a spus că „până când n-a văzut nicio ncălcare” și că „nimeni n-a vorbit despre încălcări deocamdată”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: