(video) Timka Plahotniuc a votat la Chișinău, alături de tatăl său

Liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, a mers în această dimineață, la ora 7:30, să-și exprime votul. În imaginile publicate de Partidul Democrat, Plahotniuc este însoțit de fiul său, Timofei, care este stabilit în Elveția.

Din imaginile video se vede că secția de votare este goală, singurii cetățeni care votau erau Vlad Plahotinuc și Timofei.

Menționăm că nici la acest scrutin, formațiunea aflată la guvernare nu a anunțat unde va vota liderul acesteia. Așa se face că Vlad Plahotniuc a votat departe de camerele de vederi și fără jurnaliști care să-i poata da întrebări.

Timofei Plahotniuc, cunoscut drept Timka, fiul politicianului Vlad Plahotniuc, a ajuns în vizorul public în 2016, când, cu ocazia majoratului, tânărul care locuiește și își face studiile la Geneva s-a ales cu un super-bolid exclusivist Mansory Mercedes-Benz S63 AMG Coupe. O mașină care se face la comandă și care ar putea costa 1 200 000 de dolari.

Acesta se afișa pe rețelele de socializare arătând viața de lux pe care o duce: avion privat spre Chișinău, localuri scumpe și distracții cu prietenii.


Pub