(video) Alegătorii au fost aduși cu autocarul din Dubăsari la secția de votare din s. Doroțcaia. „Nu știm cine a organizat, chiar și mie mi-i interesant”

Cetățeni din stânga Nistrului au fost aduși la secția de votare din satul Doroțcaia, raionul Dubăsari. Echipa UNIMEDIA a ajuns la fața locului ca să întrebe oamenii cine a organizat transportul.

Foto: Captură video

Unii oameni au negat că au fost aduși cu autocarul, deși stătea chiar lângă el și așteptau șoferul. Pe când alții ne-au zis direct că au fost aduși cu transport organizat, totul fiind coordonat de șeful parcului de troleibuze.

Când șoferul a fost întrebat cine a organizat transportul, acesta a închis ușa în fața reporterului UNIMEDIA.

Amintim că de azi dimineanța, zeci de autocare cu cetățeni aduși din stânga Nistrului au fost surprinse la Varnița, Ștefan Vodă și Criuleni. Și la Chișinău sute de oameni au fost aduși organizat cu microbuzele pentru a vota.

Potrivit CEC, legislația națională nu prevede anumite interdicții privind transportarea cetățenilor către secțiile de votare. Totuși,CEC scrie că aceste cazuri urmează fiind documentate în modul corespunzător și examinate inclusiv prin prisma fenomenului de corupere a alegătorilor.


Pub