(video) Primele declarații după închiderea secțiilor de vot. Maia Sandu: „Cele mai nedemocratice alegeri din istoria Republicii Moldova”

Maia Sandu a oferit primele declarații după închiderea secțiilor de votare. Lidera PAS a spus că aceste alegeri au fost „cele mai nedemocratice din istoria Republicii Moldova”.

„Am văzut zeci de mii de oameni aduși din Transnistria, unde nu am putut să facem campanie, nu ni s-a oferit această posibilitate În shimb, ei au fost aduși, au fost plătiți și au votat pentru regim”, a menționat lidera PAS.

„Am văzut obstrucționarea votului în diasporă. Am văzut oameni care au fost întorși d ela secțiile de votare, pentru că nu au fost lăsați să voteze cu pașapoartele expirate, pentur că nu au fost informți din timp că nu se va pemrite votul cu pașapoartele expirate. Mai mult decât atât, CEC nu a permis să se înregistreze contestații din partea celor care nu au putut să voteze, spunând că aceste contestații pot fi depuse doar la Chișinău”, a mai declarat Maia Sandu.


Pub