Pavel Filip, după închiderea secțiilor de votare: „Votul din diaspora s-a desfășurat în mod impecabil”

Chiar dacă mulți cetățeni aflați peste hotarele republicii s-au declarat revoltați față de decizia Comisiei Electorale Centrale de a intervice votarea în baza pașaportului expirat, vicepreședintele Partidului Democrat, Pavel Filip, susține că „Votul din diaspora s-a desfășurat în mod impecabil”. Declarațiile au fost făcute în cadrul unui briefing de presă susținut de reprezentanții PDM.

Foto: UNIMEDIA

„S-a dovedit că procesul a fost unul transparent, liber și democratic. Diaspora de această dată a votat impecabil. Am avut un interes sporit din partea observatorilor, chiar dacă unii din opoziții au încercat să ducă în eroare alegătorii.

Au fost nereguli, dar aceste nereguli nu pot influența rezultatul votului și a procesului electoral. Votul din diaspora s-a desfășurat în mod impecabil, fără probleme.

În continuare vreau să-i rog pe toți cei implicați să respecte normele în vigoare, ca în final să putem spune că rezultatele nu au fost influențate și să ne bucurăm cu toți de aceste rezultate. Să se bucure cetățenii pentru că acest exercițiu a fost pentru cetățeni”, a declarat Pavel Filip.


Pub