Chirtoacă: O să fim mândri de rezultatul PL. Și un vot dat pentru noi înseamnă mult

chirtoaca

Liderul PL, Dorin Chirtoacă, a spus că este mulțumit de campania care a dus-o, dar totuși, este rezervat în privința rezultatelor sale. Fostul primar al Chișinăului menționează că Unirea se va produce, iar dacă PL va obține și un vot, tot va fi înainte.

„Vreau să mulțumesc unioniștilor pentru că am pus această cărămidă la temelia unirii. Mulțumesc lui Nicolae Dabija și Sfatului Țării doi, și poziția fermă de a susține unioniștii. Știm că o să fim mândri de rezultatul PL. Că va fi mic, că va fi mare. Și un vot dat pentru noi înseamnă mult. Unirea este principala prioritate în secolul XXI”, a spus Dorin Chirtoacă.

Liderul PL nu a uitat nici de această dată de critice împotriva lui Andrei Năstase. „Dacă chiar în secția de vot faci asemenea gafe, înseamnă că trebuie doar să-ți plângi de milă, dacă nu ai învățat lecția de anul trecut”.

Cât despre incidentele din Transnistria, Chirtoacă a spus că pot fi comparate doar pentru bătălia pentru conserve și paște. Doar la așa se încadrează cu votul în raioanele din Transnistria”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente