/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ „Aceste alegeri nu au fost nici libere, nici corecte”. Primele declarații ale lui Năstase și Sandu după închiderea secțiilor de votare

missing
24 februarie 2019, ora 21:26

„Aceste alegeri nu au fost nici libere, nici corecte. Tot ce s-a întâmplat, în decursul campaniei electorale a distorsionat rezultatele acestor alegeri. Am văzut cum s-au folosit resurse inegale de cei trei Sor, Plahotniuc și Dodon prin mituirea alegătorilor..:”, a declarat Sandu.

În același timp, lidera PAS a declarat că a asistat la o campanie de denigrare a a opoziției prin intermediul posturilor TV afiliate partidelor politice. Sandu a menționat și posibile fraude și anume aducerea organizată a alegătorilor din regiunea Transnistreană, mituirea alegătorilor și faptul că CEC nu a permis înregistrarea contestațiilor moldovenilor din diasporă cărora nu li s-a permis să voteze.

Andrei Năstase s-a alăturat cuvintelor de mulțumire a lui Sandu și a precizat că ziua de astăzi a fost o zi importantă. În același timp, Năstase a spus că Plahotniuc va deveni din nou, „datorită mahinațiilor sale mafiotice, parlamentar. și va încerca să se ascundă în spatele imunității”.

El a precizat că Moldova are nevoie de alte abordări politice, care vor avea în centrul său pe cetățeni și libertățile democratice. În încheierea discursului său, Năstase a precizat că „indiferent ce se va întâmpla, noi ne vom proteja votul, dacă va fi nevoie și în stradă. Cum nu s-a mai întâmplat”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram