Sergiu Litvinenco și Vasile Năstase: La mai multe secții de votare nu ajung buletine de vot. CEC: „În toate cazurile depistate vizavi de insuficiența buletinelor de vot, cantitățile au fost suplinite”

Membrul Platformei DA, Vasile Năstase și membrul PAS, Sergiu Litvinenco au scris că la mai multe secții de vot din țară nu ar ajunge buletine de vot.

Foto: UNIMEDIA

Litvinenco vorbește de „zeci de cazuri când la secțiile de votare nu ajung suficiente buletine de vot”, iar Năstase a venit cu o listă secțiilor de votare la care nu ar fi fost livrate suficiente buletine.

CEC a venit cu o reacție și scrie că „în toate cazurile depistate vizavi de insuficiența buletinelor de vot, cantitățile au fost suplinite, în termene rezonabile, conform solicitărilor”.

„Pe parcursul zilei de azi, buletinele de vot pentru alegerile parlamentare și referendumul republican consultativ din 24 februarie curent, au fost repartizate de către consiliile electorale de circumscripție birourilor electorale ale secțiilor de votare. In anumite cazuri, s-a constat o deviere fata de numărul de buletine solicitat. In aceste condiții, au fost întocmite acte de constatare a numărului de buletine de vot recepționate de la consiliile electorale. In toate cazurile depistate vizavi de insuficienta buletinelor de vot, cantitatile au fost suplinite, in termene rezonabile, conform solicitărilor. Comisia Electorală Centrală va depune toate eforturile ca alegerile de mâine să se desfășoare într-o manieră corecta, liberă și transparentă”, transmit reprezentanții CEC.

Litvinenco / Sursa:Facebook
Litvinenco / Sursa:Facebook
Năstase / Sursa:Facebook


Pub