(video) Test Drive: Noul Renault Kadjar facelift 1.3 TCe EDC 160 CP

Noul Renault Kadjar facelift a ajuns şi pe mâinile noastre. Am prins o zi bună şi l-am scos la plimbare în afara Chişinăului, la scurt timp după ce a venit oficial în ţara noastră. După câteva ore ne-a creat mai multe impresii pozitive decât negative şi iată câteva motive pentru care s-a întâmplat acest lucru.

Designul este un punct forte, chiar atractiv şi competitiv în segmentul din care face parte. Odată cu facelift-ul acesta a devenit mai rafinat, chiar dacă diferenţele se ascund în detalii. Înteriorul îi este confortabil şi practic, iar schimbările de acolo nu fac altceva decât să adapteze automobilul condiţiilor moderne.

Nivelul de confort a crescut şi acest lucru se datorează nu doar scaunelor reproiectate, ci şi, printre altele, suspensiei care este una moale. Plăcut surprinşi am rămas şi de noul motor de sub capotă şi de consumul său, dar şi de sistemul Extended Grip pe care îl recomandăm. Despre toate acestea şi despre altele, în materialul pe care l-am pregătit.

Vezi şi: (foto) Noul Renault Kadjar facelift a ajuns în ţara noastră. Cât costă şi ce oferă în schimb

Vezi şi: Video News: Noul Renault Kadjar facelift – tot ce trebuie să știi despre el

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/