(video) Noi acuzații din partea lui Fiodor Ghelici la adresa lui Igor Dodon și PSRM: Președintele ar fi implicat în furtul miliardului, iar PSRM, în construcțiile neautorizate

Au mai rămas două zile până la alegerile parlamentare. Astăzi, Fiodor Ghelici, președintele Asociației obștești „Moldova Mea” a lansat noi acuzații la adresa șefului statului Igor Dodon și a Partidului Socialiștilor, îndemnând cetățenii să nu voteze PSRM.

Foto: privesc.eu

Ghelici acuză PSRM și pe Igor Dodon de faptul că nu a fost înregistrat în cursa electorală pentru alegerile din 24 februarie curent, precum și de faptul că șeful statului ar fi implicat în furtul miliardului, precum și în tărăgănarea procesului de răscumpărare a piloților moldoveni din Afganistan.

„Socialiștii împreună cu Dodon au făcut tot posibilul ca să nu fiu inclus în cursa electorală. PSRM este cel mai ticălos și meschin partid. Folosesc oamenii simpli, pensionarii, care cred în tot ce înseamnă roșu. Avem informația că Dodon și cercul lui de prieteni sunt implicați în furtul miliardului”, a declarat Fiodor Ghelici, în conferința de presă susținută astăzi.

De asemenea, Ghelici a publicat un video și o înregistrate audio, prin care un reprezentant al PSRM ar fi negociat cu agent economic în vederea autorizării unei construcții.

„Pentru 50.000 de euro, PSRM promitea să înlăture bătrânele de la protestele împotriva construcțiilor ilegale”, a declarat Fiodor Ghelici.

Atât președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, cât și reprezentanții PSRM vizați în declarațiile lui Ghelici, nu au venit cu o reacție.


Pub