„Coincidență? Nu credem”: Bogdan Țîrdea, despre accidentul cu implicarea unei mașini din cortegiul prezidențial

Socialistul Bogdan Țîrdea nu crede într-o coincidență privind accidentul de astăzi cu implicarea mașinei de pază a cortegiului prezidențial. Dânsul susține că totul s-a întâmplat ca și în cazul precedent, atunci când a avut de suferit șeful statului, Igor Dodon, mama și fiul său.

Foto: Bogdan Ţîrdea/ fb

„Slavă Domnului, toți sunt vii și nevătămați...Totul s-a întâmplat ca și în cazul precedent. Atunci accidentul s-a produs cu o zi înainte de întrevederea lui Igor Dodon cu Dmitri Kozak. Astăzi, înainte de alegeri. Coincidență? Nu crederem”, a scris Țîrdea pe pagina sa de Facebook.

De menționat că astăzi unul din autoturismele care asigura protecția în cortegiul prezidențial a fost accidentat ușor astăzi, în timpul ce se afla în misiune.

„Potrivit primelor informații, rezultă că accidentul a fost provocat de un șofer care venea pe contrasens, încercand sa facă o depășire și care nu a adaptat viteza la condițiile meteo nefavorabile, cu un carosabil umed și alunecos. Nici o persoanĂ nu a fost rănită”

Poliția efectuează investigatii și urmează sa comunice public concluziile.

UNIMEDIA amintește că la data de 9 septembrie, două mașini din coloana oficială a Președintelui Republicii Moldova au fost implicate într-un accident de circulație pe traseul Chișinău-Ungheni.

Accidentul s-a produs, după ce un camion de model „Mercedes”, condus de un bărbat de 40 de ani, a intrat în depășire pe contrasens și a lovit frontal coloana oficială. Automobilul de model „Mercedes”, ce aparține Serviciului Protecție și Pază de Stat a derapat de pe traseu și s-a inversat. Ulterior, camionul a tamponat unitatea de transport „VW Touareg” care face parte din coloana oficială, derapând de pe traseu pe acostament.


Pub