Recomandări #diez. Cele mai frumoase evenimente pentru un început de weekend cât mai reușit

RXVXXRIKI3
Foto: Semina Psichogiopoulou

În sfârșit e weekend! Nu vă întristați că afară e un timp posomorât, dispoziția bună este ingredientul principal pentru un weekend reușit. Așadar, înarmați-vă cu zâmbete și energie, iar noi vă sugerăm cele mai frumoase evenimente la care puteți merge în ziua de 23 februarie.

#Expoziție de pictură și fotografie „I`m art”

Expoziția de pictură și fotografie „I’m art”, care cuprinde 40 picturi în diferite genuri și 30 fotografii, este organizată de Centrul de Informații GENDERDOC-M, unica organizație din Moldova care luptă pentru drepturile persoanelor LGBT.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Tur ghidat gratuit: Teatrul Național „Mihai Eminescu”

Știați că Teatrul Național „Mihai Eminescu” a fost prima instituție teatrală de expresie română din Basarabia și are o istorie de aproape 100 de ani?

„Pentru că vrem să cunoaștem istoria teatrului și valoarea lui pentru patrimoniul nostru cultural vă invităm la un tur ghidat gratuit: Teatrul Național „Mihai Eminescu” . Așadar, ne vedem pe 23 februarie, ora 13:00. Participarea la eveniment este gratuită”, spun organizatorii.

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!

#Dă-i la VOT-Chișinău

Sâmbătă, 23 februarie, Vino și tu să-i #DailaVot la Teatrul Național „Eugene Ionesco” Chișinău, la ULTIMUL concert extraordinar marca Dă-i la Vot, la ora 15:00. Și pentru că ești un om liber, INTRAREA și DISTRACȚIA este absolut GRATUITĂ!

Mai multe detalii găsești AICI!

#Madame Bovary

Teatrul Geneza Art prezintă spectacolul „Madame Bovary” după celebrul roman cu același titlu de Gustave Flaubert.

„Ador istoriile care se citesc cu sufletul la gură, care-ți fac teamă.
Detest eroii banali și sentimentele potolite… așa cum sunt în viață.”

Mai multe detalii despre spectacol găsești AICI!

#UnderTrail spre Underland

Underland Wine & Music Fest este unicul festival subteran din lume. Cel mai „îmbătător” Carnaval subteran din lume te așteaptă cu o sărbătoare teatralizată, 10 ore de muzică, hoarde de artiști și cântăreți stradali, statui vii, munți de mâncare delicioasă și multe râuri de vin roșu, alb, spumant și izvar! Un ospăț încărcat cu dispoziție bună te vor aștepta pe toate străzile și piețele orașului și nimeni nu va rămâne „nepătruns” de săgețile lui Cupidon

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!

#Degustare de vinuri cu producătorul Vinăria DAC

Sunteți invitați în localul nou „Sala de degustare Wine.MD” la o seară plină de vinuri interesante, seria de degustări tête–à–tête cu producătorul continuă.

„Sâmbăta, 23 februarie, ora 18.00 la locația nouă, str. Sciusev 62, vom degusta și vorbi despre gama nouă „Vinăria DAC””, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#ALITA: ÎNGERUL RĂZBOINIC

alita-battle-angel-800x410

Suntem în secolul XXVI, iar umanitatea trebuie să supraviețuiască pe pământul pustiit de un război major. Tehnologia este mai avansată decât oricând, iar cyborgii sunt la ordinea zilei. Battle Angel este povestea Alitei, o tânără cyborg fără amintiri, care realizează că are o cunoaștere instinctivă a misterioasei tehnici de arte marțiale Panzer Kunst. În încercarea de a-și recăpăta memoria, Alita străbate ținuturile pustiite ale lumii dominate de prezența obsedantă a minunatului oraș plutitor Tiphares.

Mai multe detalii despre film găsești AICI!

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente