image
Sursa foto: Instagram, Getty Images

Dele Alli a trecut rapid peste despărțire: S-a cuplat cu o bisexuală

Dele Alli s-a despărțit de Ruby Mae, după 2 ani și jumătate de relație. Fotbalistul de la Tottenham și modelul de lenjerie intimă au pus punct în urmă cu 3 săptămâni, iar Alli s-a reorientat rapid.

Dele Alli s-a cuplat cu Megan Barton-Hanson, fostă concurentă a show-ului de televiziune "Love Island". Englezul nu a stat prea mult pe gânduri și a abordat-o fără teamă pe blondă într-un club de noapte: "Au fost multe femei frumoase în club, dar Megan i-a atras atenția lui Dele Alli. A complimentat-o și au făcut schimb de numere de telefon. Ziua următoare a invitat-o la cină", au dezvăluit surse The Sun.

În vârstă de 24 de ani, Megan a dezvăluit în presa britanică faptul că este bisexuală.

Alli şi Mae au avut o relaţie cu suişuri şi coborâşuri, existând informaţii că mijlocaşul a înşelat-o. În cele din urmă, au decis să încheie relația amiabil, de comun acord, potrivit presei britanice.

În ceea ce privește viața sportivă a lui Dele Alli, acesta trage tare să se recupereze, în urma unei accidentări musculare, în zona femuralilor. Englezul rămâne în cărți, în lupta pentru titlu cu Tottenham, alături de Manchester City și Liverpool.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: