image
Sursa foto: observator.tv

Horoscop: Zodiile nehotărâte ar putea pierde o relație fericită

Cupidon lucrează de zor în luna dragostei, însă nu poate face totul de unul singur. Zodiile nehotărâte ar putea pierde o relație fericită, așteptând în zadar partenerul perfect.

Horoscop 21 februarie 2019 Berbec

Berbecii se grăbesc de parcă ar fi ultima zi. Nu e niciun motiv pentru a rezolva problemele pe repede-înainte, se pot comite greșeli regretabile. Valabil mai ales în dragoste. Ar face bine să-și asculte cu atenție partenerul de viață, înainte de a sări la atac, ar putea afla informații prețioase. Seara va aduce mai multă liniște și o discuție plăcută cu un prieten apropiat.

Horoscop 21 februarie 2019 Taur

Taurii trăiesc într-un ritm electrizant, după ce o persoană atrăgătoare le-a dat lumea peste cap. Sentimentul de atașament este atât de intens, încât nu le mai pasă de nimic. Ar face bine să reducă din ritm, altfel ar putea deveni copleșitori. Nativii din Taur au o aură de mister, la care nu ar trebui să renunțe vreodată. Este atuul lor.

Horoscop 21 februarie 2019 Gemeni

Gemenii obțin victorii mici, dar multe, în special pe plan profesional. Ziua le aduce surprize plăcute, poate chiar și o mărire de salariu venită din senin. Aici e tot secretul. Să nu spere la minuni peste noapte, ci să obțină rezultate constant, chiar dacă acestea nu sunt spectaculoase. Lucrurile mari se fac cu pași mici.

Horoscop 21 februarie 2019 Rac

E momentul să începi munca pentru a scăpa de obiceiurile proaste pe care le ai. Fii sincer cu tine însuţi şi nu te mai preface că nu există lucruri rele în comportamentul tău. Tot azi e bine să elimin problemele pe care le ai în comunicarea cu o rudă mai tânără. Ai grijă şi la finanţele personale. E posibil să îţi doreşti să cheltuieşti nişte bani, dar e cazul să te limitezi la ce buget ai la dispoziţie.

Horoscop 21 februarie 2019 Leu

O zi norocoasă în afaceri pentru Lei. Cei care caută un loc de muncă ar trebui să îşi contacteze prietenii. E posibil ca unii dintre ei să aibă o ofertă foarte bună. În plan personal, nu luaţi decizii majore, nu e ziua în care percepeţi obiectiv ceea ce se întâmplă. Un sfat, renunţă la dispute intelectuale şi petrece seara în linişte.

Horoscop 21 februarie 2019 Fecioară

Nimic important nu te îngrijorează astăzi. Va fi o zi plină de calm şi de linişte. Asta chiar dacă e posibil ca unele dintre cele mai presante probleme legate de familie sau bani să nu poată fi rezolvate. Tu vei păstra o atitudine pozitivă. Mai ales dacă reuşeşti să apreciezi ajutorul oferit de rude şi prieteni.

Horoscop 21 februarie 2019 Balanţă

Nativii din Balanţă vor avea, astăzi, o zi plină de surprize plăcute. Încă de dimineaţă, vă veţi trezi cu o surpriză din partea persoanei iubite sau a unei persoane dragi. La locul de muncă, colegii vă vor da atenţie şi vă veţi simţi foarte importanţi pentru proiectul în care sunteţi implicaţi. Cea mai importantă parte a zilei va fi totuşi seara, atunci când există o şansă uriaşă de a primi o altă surpriză plăcută.

Horoscop 21 februarie 2019 Scorpion

Scorpionii vor fi puşi, astăzi, în faţa unei situaţii decisive. Trebuie să ajutaţi un prieten, iar de răspunsul vostru depinde viitorul acestuia. Chiar dacă sunteţi obligaţi să renunţaţi la alte lucruri, veţi face ceea ce trebuie, motiv pentru care veţi câştiga un prieten pentru toată viaţa. Satisfacţia de a ajuta o persoană aflată la nevoie vă va mobiliza şi vă va face să vă simţiţi extraordinar.

Horoscop 21 februarie 2019 Săgetător

Săgetătorii vor avea parte, astăzi, de un câştig important. Fie că este vorba despre un câştig financiar sau un câştig emoţional, este foarte important pentru voi. O persoană apropiată vă va da semne că vă place, iar pentru ca acest lucru să se întâmple, voi trebuie să faceţi un compromis. Gândiţi-vă foarte bine la situaţie şi puneţi toţi factorii în balanţă pentru a lua decizia cea mai bună. Fericirea voastră depinde de asta!

Horoscop 21 februarie 2019 Capricorn

Capricornilor li se recomandă să nu-şi dedice ziua implementării unor idei noi. Este probabil ca punerea lor în aplicare să fie imposibilă. Alinierea planetară ar putea fi un motiv. Este posibil ca problema dumneavoastră principală să fie lipsa de putere sau resursele insuficiente. Cu ajutorul familiei şi prietenilor este posibilă ieşirea cu capul sus din acest moment tensionat. Fii deschis şi împărtăşeşte-le problemele pe care le ai.

Horoscop 21 februarie 2019 Vărsător

Pentru Vărsători, probabilitatea unor întâlniri de referință este ridicată astăzi. Există șansa de a-ţi găsi jumătatea în afaceri, pe cel care te va sprijini în a-ţi susţine ideile îndrăznețe. În ceea ce privește chestiunile de zi cu zi, nu vei avea mari realizări. În schimb, vor apărea persoane care te vor enerva şi îţi vor provoca o stare negativă. Astrele îţi recomandă să petreci ziua de joi în natură, la lumina soarelui. Acordă mai multă atenţie familiei şi prietenilor.

Horoscop 21 februarie 2019 Pești

Astăzi, Peştii sunt blazaţi. Nu se gândesc la viitor sau la a-şi îndeplini un obiectiv. Apatia este cuvântul care te caracterizează astăzi. Este important să găseşti cauzele care îţi provoacă această stare. Dă-ţi un restart şi încearcă să fii mai pozitiv. O oră de sport ar fi perfectă. Sau mergi la o expoziţie. Fă ceva care să te relaxaze şi care să te scoată din apatie. Participă la un joc de echipă sau caută-ţi un nou hobby.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: