(video) Vladimir Voronin: „În politică se fac cei mai mari bani”. Lecție de la liderul PCRM pentru o campanie electorală eficientă

Liderul Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM), Vladimir Voronin, susține că „în politică se fac cei mai mari bani” și din această cauză concurenții electorali cumpără alegătorii cu pachete și concerte. Declarațiile au fost făcute în cadrul unui interviu pentru moldova.org.

Foto: UNIMEDIA

„În politică se fac cei mai mari bani. De aceea ei se bagă, cu chiu cu vai, cu săpun, fără săpun, cum vrei și cu cine vrei. Se duc cu pachete, cadouri și cumpără alegători și cu primisiuni, concerte și cu ce vrei, și cu ce nu vrei”, a declarat Voronin.

De asemenea, fostul președinte al țării spune că formațiunea sa politică nu a folosit niciodată billboard-urile pentru a se promova.

„Dimpotrivă, oamenii înjură aceste billboard-uri. Trece mașina repede și tu dovedești să citești acolo?! Mai mult de atâta, îți sustrage atenția”, crede președintele PCRM.

„Noi avem foi volante, листовки (pliante – trad. din rusă) cum le numim noi. Știți, nu toți oamenii înțeleg când discuți cu ei la direct. Alții iubesc să citească pe document, pe hârtie, concret, să se mai gândească. Acest lucru ajută”, mai spune Vladimir Voronin.


Pub