(video) Vasile Costiuc i-a propus lui Dorin Chirtoacă să se retragă din cursa electorală și să susțină Partidul Democrația Acasă

Președintele Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc, susține că i-a propus lui Dorin Chirtoacă să se retragă din cursa electorală în susținerea Partidului Democrația Acasă și crearea unei platforme unioniste pentru alegerile parlamentare din 24 februarie.

Foto: UNIMEDIA

„Am propus crearea unei platforme unioneste, de la zero, și nu contează cât vom acumula în aceste alegeri. Noi am avut o discuție cu Dorin Chirtoacă și i-am zis simplu: Dacă ai fost în stare în calitate de președinte să te retragi și să mergi la Blocul Electoral ACUM, de ce nu o faci în favoarea noastră, să te retragi și să oferi băieților care au ambiții și nu s-au compromis, să vină cu noi. În acest caz avea să demonstreze că interesul național este mai important decât interesul personal”, declarația a fost făcută de președintele Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc, în cadrul emisiunii „Alege cu Durbală” de la UNIMEDIA.

UNIMEDIA amintește că și lidera Partidului Național Liberal (PNL), Vitalia Pavlicenco, a propus mai multor politicieni să adere formațiunii și să devină președinte PNL, inclusiv și ex-primarului capitalei, Dorin Chirtoacă.


Pub