Image-Description
Petrecere cu final nefericit: Un tânăr din Strășeni, împușcat în cap din greșeală
Social 21 februarie 2019, 15:00 | 1748

Un tânăr a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost împușcat în cap. Totul s-a întâmplat ieri, într-o localitate din raionul Stășeni, în timp ce trei tineri de 21 şi 23 de ani petreceau într-o gospodărie.

Potrivit ofițerului de presă al IP Strășeni, Cristina Vicol, totul a început în timp ce pe drum se deplasa un automobil în care se aflau patru bărbaţi cu vârstele cuprinse 27, 26, 28 şi 40 de ani toţi locuitori ai raionului Străşeni.

La un moment dat, între cetăţenii din automobil şi cei din ogradă s-a iscat o bătaie, în timpul conflictului unul din stăpânii locuinţei a intrat în casă cerând ajutor tatălui său (adică stăpânului gospodăriei), care ieşind afară din casă a observat conflictul dintre mai multe persoane. Bărbatul a intrat în casă și a scos din seif arma din posesie personală, deţinută legal.

Stăpânul casei, în vârstă de 68 ani a efectuat o împuşcătură în plan vertical, pentru a dispersa tinerii implicaţi în conflict, însă fără rezultat.

În acest timp, din întuneric, a fost lovit peste mâna în care ţinea pistolul de către o persoană pe care nu a recunoscut-o, efectuând o împuşcătură accidentală în direcţia mulţimii.

În rezultatul împuşcăturii a fost rănit un tânăr de 23 ani în regiunea capului. Imediat a fost solicitată ambulanţa.

Victima a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din municipiul Chişinău, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar în prezent se află în secția de reanimare în stare gravă.

Arma a fost ridicată la IP Străşeni. Deoarece se află la evidenţă, pe care la moment nu a putut prezenta permisul de armă, precum că nu-l găseşte.

Poliția investighează cazul.

Opinia ta contează. Comentează!