11:21:00 19.04.2024
Stiri

Renato Usatîi s-a ENERVAT pe Năstase și Maia Sandu. Acesta îi amintește liderului PPDA că „PLĂTEA” bani grei pentru unele acțiuni. Fostul primar de Bălți vrea DOVEZI că cei doi ar fi fost OTRĂVIȚI

Partide/Comunicate 21.02.2019 19:52 Vizualizări7104 Autor: Ziarul National
Renato Usatîi s-a ENERVAT pe Năstase și Maia Sandu. Acesta îi amintește liderului PPDA că „PLĂTEA” bani grei pentru unele acțiuni. Fostul primar de Bălți vrea DOVEZI că cei doi ar fi fost OTRĂVIȚI captură


Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, s-a enervat, după ce reprezentanții Blocului „ACUM”, în frunte cu Maia Sandu și Andrei Năstase, au semnat o declarație prin care se angajează să nu facă coaliție cu o serie de formațiuni politice, inclusiv cu partidul său. Acesta i-a amintit lui Năstase că a scos bani din buzunar când a trebuit, l-a sprijinit în multe acțiuni, iar acum s-a pomenit trădat.

„Eu sunt șocat de declarația Maiei Sandu și Andrei Năstase. Că nu vor face alianță cu PD, PSRM, Partidul Nostru și Partidul „Șor”. Referitor la Șor, Dodon, Plahotniuc sunt de acord. Dar voi de ce mă băgați pe mine tot acolo? O faceți din 2014”, a spus Usatîi într-un live pe Facebook.

„Cei din Platformă și toată lumea ține minte că, atunci când era protest mare, trebuiau să se pornească 200-300 de autobuze. Apărea întrebarea cine să achite? Renato Usatîi trebuie să achite. Ei urcau toți – de la Platformă, de la socialiști, de la Partidul Nostru, cetățeni simpli. Când Platforma „DA” „bucsuie” (se încurcă nr.) cu semnăturile pentru referendum, hai că trebuie de ajutat, că Partidul Nostru are 13 primari de orașe și 50 de sate. 100 de mii de semnături am colectat noi. Platforma „DA” face PR, dar noi, oamenii mei, au muncit săracii. Atunci nu vă mirosea nici a Usatîi, nici așa mai departe. Voi ați luptat prin studiourile TV, iar oamenii mei au stat la pușcărie, dosare penale. După ce ați semnat porcăria asta, eu pot să spun că voi nu aveți rușine, la fel ca și curcanul (poreclă pe care anterior i-a atribuit-o lui Igor Dodon - n.r.)”, a spus Usatîi.

Acesta a mai adăugat că l-a ajutat pe Năstase să câștige alegerile locale din Chișinău, doar că ultimul nu a putut să-și apere victoria.

În alt context, Usatîi s-a referit și la anunțul făcut astăzi de cei doi politicieni, precum că au fost otrăviți. „Dacă era o problemă de genul acesta, atunci trebuia de urcat în avion și de venit în Germania. Maia, Andrei, veniți la Frankfurt și eu vă plătesc analizele. Vor costa 2 500-3 000 de euro pentru fiecare, iar medicii vă vor testa la uraniu și la droguri”, a precizat Usatîi.

Fostul partener de proteste al lui Năstase a continuat: „Andrei Năstase a devenit al doilea Filat și nu se deosebește de Dodon. Când îi trebuie lui, e alături (n.r. alături de Partidul Nostru)… în rest, stă la Maia Sandu sub fustă. Năstase nu va muri din cauza uraniului, Năstase va muri pentru că se va înăduși la Maia Sandu sub fustă”.

Usatîi l-a avertizat pe Năstase că Maia Sandu va pleca din R. Moldova după ce va afla rezultatele alegerilor. „Maia Sandu va pleca în Facebook, vă spun eu. După alegeri ea va trage un bocet, mai ales că mulți oameni de la ea vor trece la Plahotniuc. Plus că Maia Sandu mai stă în mașină la Șor, iar Șor poate să o țină cu ceva pe Maia și asta tot e spectacol că ei nu fac coaliție. Și mai sună și „unchiul Sam” de peste Ocean și-i spune că trebuie să salveze Moldova și Maia Sandu îl va lăsa pe Năstase”.

Cei doi lideri ai opoziției nu au comentat, deocamdată, declarațiile lui Usatîi.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md