(foto) Au rezolvat o problemă, a apărut alta. Consecinţele apariţiei noilor semafoare la intersecţia Liviu Deleanu – şoseaua Balcani

Primăria Chișinău informează că începând de astăzi, 21 februarie 2019, se prelungește itinerarul rutei municipale de microbuz nr. 103 până în localitatea Dumbrava din componența comunei Trușeni. Măsura este luată pentru a satisface necesitățile de asigurare cu transport public a populației din zonă.

Astfel, ruta municipală de microbuz nr. 103, pe care vor activa 50 de unităţi de transport, se extinde și va activa după cum urmează:

  • Tur: de pe str. Liviu Deleanu pe șos. Balcani, în raza localităţii Dumbrava: str. Durlești, str. Ioan Botezătorul;
  • Retur: în raza localităţii Dumbrava: str. Ioan Botezătorul, str. Teilor, str. Sfântul Gheorghe, str. Durlești, șos. Balcani, str. Liviu Deleanu și în continuare pe traseul stabilit.

Modificările în Programul de transport al municipiului Chișinău au fost posibile ca urmare unei solicitări a primăriei către Administrația de Stat a Drumurilor, cu privire la instalarea unui obiectiv de semafoare la intersecția str. Liviu Deleanu – șos. Balcani, pentru securizarea circulației transportului public din zonă.

În contextul instalării noilor semafoare, deja în prima zi în zonă au apărut dificultăţi. Traficul se desfăşoară anevoios, mulţi şoferi fiind nevoiţi să stea în cozi până ajungă să treacă de ele şi să meargă spre destinaţie.

FOTO: facebook.com/ursu.dorin.754

Vezi şi: (foto) Semafoare noi şi inteligente la două intersecţii din capitală! Zeci de şoferi sunt deja revoltaţi

Cmentariile sunt închise