/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO.VIDEO/ Pilon, doborât în urma unui accident. Șoferul care a intrat în pilon a fugit de la fața locului. 

missing
21 februarie 2019, ora 18:56

Un pilon a fost doborât la pământ după ce o mașină a intrat cu putere în el. Aceasta, la rândul ei, s-a ciocnit cu un alt automobil care intenționa să vireze. Accidentul s-a produs pe o stradă din cartierul Telecentru. Șoferul care a lovit pilonul a fugit de la fața locului. În automobilul acestuia politia a găsit sticle cu alcool.

Accidentul a avut loc în această după-amiază, pe strada Gheorghe Asachi din carterul Telecentru. Impactul s-a produs între două automobile: o Toyota și un Infinity. Potrivit șoferului din Toyota, vinovat s-ar face celalălt conducător auto care ar fi circulat cu viteză mare. Spune că a fost lovit pe partea stângă, în timp ce vira pe o altă stradă.

Nimeni nu era, pe nimeni nu încurcam, m-am plasat în rândul trei și am vrut să cotesc și am simțit cum m-au lovit în partea stângă a mașinii. Oamenii aceștia au intrat în bordură, s-au tamponat în pilon apoi acesta a căzut, ei au ieșit și au fugit”, Igor Valentin, șoferul mașinii Toyota.

Pilonul a fost pur si simplu doborât la pământ, insă nu a afectat și alte mașini sau oameni aflați pe stradă în acel moment. Și un trecător susține că șoferul din Infinity s-ar fi deplasat cu viteză excesivă.

Eu i-am văzut pe dânșii la Miorița cu au intrat în curbă, cu viteză mare. Am trecut și am văzut mașina, dar am cunoscut-o”, martor.

Am intervenit pentru a debloca traseul și să fie circulația liberă și am asigurat trecerea liberă a pietonilor la trecerea de pietoni. Era periculos fiindcă era blocată banda de circulație”, Mihai Boșcăianu, Inspector de Patrulare.

Pe lângă șofer, în automobilul de marca Infinity se mai afla un pasager. Cei doi au dispărut de la locul accidentului. Oamenii legii au descoperit în mașină sticle cu alcool. În prezent, șoferul este căutat de oamenii legii.

La moment polițiștii stabilesc toate circumstanțele și al fel este căutat șoferul automobilului de model Infinity. În cadrul anchetei urmează să stabilim toate circumstanțele. Șoferul va scrie o declarație cu privire la cele întâmplate și din ce cauză a părăsit locul accidentului rutier. După care va fi luată o hotărâre conform legislației în vigoare”, Natalia Stati, ofițer de presă, Poliția Capitalei.

La fața locului a venit și o echipa de la Moldtelecom, care aU fotografiat pilonul, dar au refuzat să ne spună despre daunele aduse companiei, in urma acestui accident. Deocamdata, nu este clar cine se face vinovat de accident, dar si ce pedeapsa risca acesta.

Reporter: Daniela Cuțu

Imagini: Mark Diaconu

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram