/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/UPDATE/ După ce au fost percheziționați de grănicerii transnistreni, funcționarii electorali de la Anenii Noi au fost eliberați

missing
22 februarie 2019, ora 11:13

UPDATE, ORA: 11.13 Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului General de Poliție (IGP), Mariana Bețivu, după ce au fost percheziționați, funcționarii electorali au fost eliberați și li s-au întors și laptopurile. 

Doi funcționari din Anenii Noi sunt percheziționați în aceste clipe de așa-zisele autorități transnistrene, la punctul comun de control de la Varnița. Este vorba despre președintele secției de votare nr. 48/10 și secretarul acesteia. Ei se întorceau de la niște instrucțiuni, iar milițienilor transnistreni li s-au părut suspecte laptopurile funcționarilor. Informația fost oferită de ofițera de presă a Inspectoratului General de Poliție (IPG), Mariana Bețivu. Totul s-a întâmplat acum aproximativ o oră – două.

„Ei, împreună cu șoferul, se întorceau de la niște instruiri electorale și au trecut prin postul mixt și acolo au fost controlați de grăniceri, cărora le-au părut suspecte două laptopuri care erau pe scaune, în mașină. Grănicerii au ridicat laptopurile să le verifice și, în prezent, încă se află acolo la postul mixt”, a declarat ofițera de presă.

De asemenea, reprezentanta IGP spune că autoritățile întreprind măsuri pentru a elibera funcționarii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram