/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Dincolo de fotbal. Majoritatea fotbaliștilor adoră animalele de companie  

missing
21 februarie 2019, ora 20:57

Sunt doi genii ai fotbalului mondial, dar sportul nu este singurul lucru care îi unește. Atât Messi, cât și Ronaldo împărtășesc o dragoste deosebită pentru patrupezii lor. Atenție, urmează imagini periculos de înduioșătoare.

Acum câțiva ani, acest mastiff uriaș avea mărimea unui „Balon de Aur”. Messi cu ușurință îl lua în brațe. Acum, Hulk cântărește peste 70 de kg și e aproape cât el.

Ronaldo în schimb cucerește prin cantitate. Două pisici și patru câini hoinăresc pe holurile vilei din Torino. Pe acest labrador frumos și l-a luat încă pe când era în relație cu Irina Shayk. Deși cuplul s-a despărțit demult, câinele îa rămas să traiască la el. Isco a dat dovadă de o aroganță incredibilă când și-a botezat patrupezii în cinstea lui Messi și a lui Figo. Previzibil, n-au fost cele mai bune alegeri de nume pentru un fotbalist al Realului. A trebuit să dea explicații.

Nu am de gând să le schimb numele. Nu vor reacționa la nume noi.

Majoritatea fotbaliștilor preferă să țină câini, dar sunt și cei care optează în favoarea unui prieten mustăcios. Kevin de Bruyne are o pisică-paznic. În timpul liber ea fugărește vulpile din jurul casei. Iar pufoasa lui Van Persie citește jurnale despre fotbal, în germană. Balotelli și David Backham țin pasul cu moda, așa că nu puteau rata ultima tendință în materie de animale de companie. La ei în curte aleargă micro-porcii. Prețul unui animaluț de acest gen se ridică la o mie de euro și este mai scumpă decât majoritatea speciilor de câini și pisici.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram