‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 25 aprilie, 2024
7.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriO companie de vinuri din Moldova a fost premiată la Bursa de Valori din...

O companie de vinuri din Moldova a fost premiată la Bursa de Valori din București

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Prima companie din Republica Moldova listată la Bursa de Valori București (BVB), Purcari Wineries, este unul dintre câștigătorii premiilor pieței de capital. Anunțul a fost făcut în cadrul galei de inaugurare a Anului Bursier 2019, care a avut loc la Teatrul Național din București, scrie Infoprut.ro.

Cei mai importanți reprezentanți din piața de capital, industria financiară și antreprenori au participat la evenimentul de referință organizat de BVB. Bursa și partenerii instituției au acordat premii la 25 categorii, dintre care două au fost votate de public.

Inaugurarea anului bursier este un eveniment anual organizat de BVB ajuns la cea de-a șasea ediție. Gala este unul dintre evenimentele de referință ale pieței de capital autohtone, organizat pentru a marca începerea unui nou an investițional, precum și pentru a recunoaște public succesele înregistrate de participanții la piața de capital în anul precedent.

Grupul Purcari este condus de fondatorul şi CEO-ul său, Victor Bostan, de profesie oenolog, alături de acţionarii Horizon Capital, companie de private equity din Ucraina şi Republica Moldova şi International Finance Corporation (IFC), parte a World Bank Group.

Vinăria Purcari din Republica Moldova a devenit în 2016 furnizorul oficial al Casei Regale a României.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›