image
Sursa foto: border.gov.md

Perfecta acte eliberate de autoritățile din Marea Britanie; Afacerea ilegală a unui bărbat din UTA Găgăuzia deconspirată

La domiciliul din Chișinău al unui bărbat de 32 de ani din UTA Găgăuzia au fost identificate de către polițiștii de frontieră din Direcția regională Est zeci de documente falsificate și bani.

Ofițerii de urmărire penală în cooperare cu angajații Procuraturii raionului Ștefan Vodă au inițiat acum un an operațiuni de monitorizare a activităților clandestine desfășurate de către bărbat.

În urma perchezițiilor au fost ridicate certificate de înmatriculare (șablon), cărți verzi pentru unități de transport care ar fi eliberate de autoritățile competente din Marea Britanie, două carnete cu notițe privind activitatea desfășurată, convorbiri cu potențiali clienți, tehnică de calcul și 4 120 euro.

Toate actele perfectate prin derogare și bunurile ridicate au fost transmise pentru realizarea expertizei.

Autorul acestor acțiunili ilicite pledează nevinovat, iar cei care vor elucida circumstanțele pe cazul dat sunt ofițerii de urmărire penală a Direcției regionale Est care continuă cercetările.

border.gov.mdborder.gov.md
border.gov.mdborder.gov.md

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: