image
Sursa foto: Getty Images

Real Madrid l-a găsit pe noul Cristiano Ronaldo în Portugalia

Real Madrid continuă campania de achiziţie a tinerelor talente şi ultimul său obiectiv este atacantul portughez Joao Pedro Neves Filipe ''Jota'' (Benfica Lisabona), văzut în ţara sa ca un succesor al lui Cristiano Ronaldo, scrie AS.

Jota, 19 ani, campion european Under-17 şi Under-19, a debutat la începutul acestui an pentru Benfica în meciurile din Cupa Portugaliei. El are contact până în 2022 cu gruparea lusitană.

"Real Madrid a pus ochii pe Jota, atacantul de 19 ani al lui Benfica. A fost cel mai bun marcator și cel mai bun jucător al turneului la Euro U19, competiție pe care a câștigat-o. Real Madrid își continuă politica de a transfera tinere talente", scriu jurnaliștii de la AS.

Real Madrid a făcut deja o ofertă de 18 milioane euro, dar Benfica a respins-o, în condiţiile în care clauza de reziliere se ridică la 30 milioane euro.

Benfica a încercat să-i prelungească contractul lui Jota, dar fără succes până acum. Dacă va reuşi, clubul din Lisabona îi va creşte clauza de reziliere la 120 milioane euro.

Noutăţile partenerilor

comentarii: