(foto) Măsuri sporite de securitate la Ungheni, în legătură cu vizita lui Plahotniuc. Liderul PD ar fi recunoscut că Ungheniul a fost neglijat

Vizita lui Vlad Plahotniuc la Ungheni a coincis cu o serie de măsuri sportie de securitate, transmite publicația locală unghiul.com.

Foto: UNIMEDIA

„Coincidență sau nu, dar azi la sediul Consiliului Raional, mai exact în sala de ședințe, a avut loc o consfătuire cu managerii școlari, cu toate că ea ar fi fost planificată să se desfășoare în incinta LT „Vasile Alecsandri”, conform „Acțiunilor principale săptămânale” de la Consiliul Raional Ungheni. Până a se începe ședința propriu-zisă, teritoriul din apropierea clădirii a fost inspectat de mai mulți agenți de pază, dar și de un câine-polițist, care a tot scormonit pe lângă rădăcinile pomilor din apropiere, lădițele de gunoi, când angajații de la salubrizare făceau curățenie de zor în perimetrul acesteia”; scrie unghiul.com.

Ungheni / Sursa:unghiul.com
Ungheni / Sursa:unghiul.com

Potrivit unui jurnalist de la portalul expresul.md, Vlad Plahotniuc a spus că va acorda mai multă atenție raionului Ungheni, dar, vorba acestuia, ”să rămână între noi”. Mai mult, Plahotniuc ar fi recunoscut că, în perioada guvernării PDM, Ungheniul a fost cam uitat.

Solicitată pentru o reacție, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului General de Poliție, Mariana Bețivu, ne-a comunicat că „nu a fost niciun câine” și că „s-a asigurat ordinea publică ca la orice întrunire”.


Pub