(video) Candidata blocului ACUM, Inga Grigoriu, agresată verbal la Sîngera: „Ieșiți de aici!”

Pe ultima sută de metri a campaniei electorale, apar tot mai multe incidente și replici acide. Inga Grigoriu, dar și alți reprezentanți ai blocului ACUM au fost huiduiți în comuna Sîngera de câțiva locuitori. Mai mult, unul dintre aceștia a manifestat un comportament agresiv.

„Eu sunt din Sîngera. Ieșiți de aici. Duceți-vă la Telenești. Cu ce ați contribuit? Îi susții pe niște bandiți”, a strigat un localnic.

„Vreau ca toate misiunile diplomatice să vadă câtă negură s-a adunat aici. Sper că vor înțelege prin ce noi trecem. Sunt un locuitor al orașului Sîngera[...] Îmi pare rău cu sunt nevoită să trec prin o astfel de situație. Imaginați-vă cum mă simt eu. Cum să trăiești în Republica Moldova?. Anii `90. Mi-e rușine...”, a menționat Inga Grigoriu.

Din imagini se poate observa că oamenii legii erau la fața locului.

Amintim că ieri un bărbat a vrut să perturbe o întâlnire a reprezentanților blocului ACUM cu cetățenii. Acesta a dat volumul la muzica din mașină la maxim și a asistat la discuții. La fața locului era prezentă și Poliția. Imagini video cu incidentul au fost publicate pe Facebook.


Pub