image
Sursa foto: captură video

Provocatori agresivi la Băcioi; Andrei Năstase: În lumea civilizată mafia stă la pușcărie, nu în Parlament // VIDEO

Provocările de la întâlnirile reprezentanților blocului ACUM cu cetățenii continuă. După Durlești, și la Băcioi mai mulți indivizi în stare de ebrietate au încercat să perturbe discuțiile lui Andrei Năstase cu cetățenii.

Potrivit blocului ACUM Platforma DA și PAS, la Băcioi au fost prezenți circa 30 de inși în mare parte în stare de ebrietate sau chiar drogați, care au încercat să perturbe întâlnirea.

„De acestă dată ei au ales tactica infiltrării în mulțime cu vociferări și amenințări nedisimulate, incitând și intimidând oamenii veniți la întâlnire cu primarul ales al Chișinăului, care le reprezintă interesele. Acoliții lui Constantin Țuțu și-au manifestat agresiunea până acolo, încât au fost pe punctul de a provoca un adevărat război, fiind pregătiți să lovească, să bată, să transforme întâlnirea într-un act de violență reprobabilă”, se spune într-un comunicat al blocului ACUM.

Prezentă la întâlnirea de la Băcioi pentru a-și susține fostul elev, profesoara Vera Mustea a mărturisit că a fost efectiv șocată de ceea ce a văzut.

„M-am frământat toată noaptea, nu puteam să înțeleg cum e posibilă o asemenea neobrăzare în țara noastră, m-au dezamăgit specimenele trimise să destabilizeze întâlnirea. Aceștia nu sunt cetățeni conștienți, sunt total derutați și manipulați. Dar, știți ceva? M-a bucurat enorm reacția elevului meu, Andrei Năstase și sunt mândră să spun asta. El a știut să se manifeste cu demnitate și să țină piept provocărilor, inclusiv celui care s-a repezit la el. Și eu cred că s-a văzut slăbiciunea unei puteri care se teme de oameni, se teme strașnic că Blocul ACUM e pe cale de a câștiga alegerile”, a spus Vera Mustea.

Andrei Năstase a comentat cele întâmplate astfel: „În toate țările există mafie, dar în lumea civilizată ea stă la pușcărie, nu în Parlament!”.

Potrivit blocului ACUM, toate aceste evenimente au fost documentate de observatori internaționali.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: