Precizările Poliției pe marginea cazului de la Soroca, unde în geamul sediului PCRM ar fi fost trase focuri de arme

Poliția vine cu precizări pe marginea cazului de la Soroca, unde în geamul sediului PCRM ar fi fost trase focuri de arme. Astfel, potrivit oamenilor legii, porțiunea geamului a fost demontată și transmisă pentru efectuarea expertizei necesare, în vederea stabilirii originii celor două orificii.

Foto: UNIMEDIA

În urma unei delcarații făcute de un membru a unui partid politic pe o rețea de socializare, precum că „În geamurile Partidului Comuniștilor din Soroca ar fi fost trase arme de foc” Poliția vine cu următoarele precizări:

La 18 februarie, în jurul orelor 13:12, în Serviciul de Gardă al IP Soroca, a parvenit informaţia telefonică, precum că un membru al unui partid a depistat două găuri în sticla geamului de la sediul din mun. Soroca.

Veniți la fața locului, polițiștii au stabilit că al treilea geam, din partea stângă a ușii de la intrarea în sediu, avea două orificii cu diametru de aproximativ 1 mm.

Efectuând cercetarea la fața locului din partea interioară a geamului nu au fost observate careva urme de deteriorare.

Totodată, cu mijloacele speciale au fost cercetate împrejurimile sediului și interiorul acestuia unde la fel, nu au fost depistate careva bile din metal sau gloanțe.

Astfel, porțiunea geamului a fost demontată și transmisă pentru efectuarea expertizei necesare, în vederea stabilirii originii celor două orificii.

La moment se întreprind toate măsurile pentru stabilirea tuturor circimstanțelor.


Pub