(video) Premieră europeană: Noua generaţie Mazda3 – tot ce trebuie să ştii despre maşină

Noua Mazda3 prezintă viitorul Mazda și aduce îmbunătățiri majore la toate nivelurile: design, performanțe, confort și calitate, tehnologie și siguranță, consum și emisii.

De acum, cele două variante, hatchback și sedan prezintă personalități diferite, iar ambele vor putea găzdui sub capotă noul motor Skyactiv-X, cu funcționare duală (aprindere prin compresie sau prin scânteie), care combină avantajele motoarelor diesel și pe benzină.

Foto: autoblog.md

Noua Mazda3 oferă o noutate majoră și în ceea ce privește echipările, modelul fiind dotat în standard cu elemente care se regăseau în trecut doar pe variantele superioare de cost.

Filosofia de design KODO, sufletul mișcării – a evoluat spre un nou nivel, denumit mașina ca artă. Primele indicii au fost oferite de conceptele KAI și Vision Coupe. Este o orientare spre estetica japoneză, spre minimalism și eliminarea elementelor inutile, ceea ce lasă loc unui joc impresionant de lumini și umbre. Lateralele noii Mazda3 reflectă mediul înconjurător într-o manieră spectaculoasă. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub