(stop cadru) „Am fost cu un căluț...”: Sergiu Sîrbu, despre „aventurile sale electorale”, dar și despre noua sa experiență de la Hoginești

„Aventurile electorale” ale democratului Sergiu Sîrbu au devenit subiect de discuție în cadrul Caravanei PD, care a ajuns astăzi la Călărași. Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a ținut să-și intervieveze colegul de partid, care după ce a tăiat lemne, s-a plimbat cu motocultorul, tractorul și cu calul, astăzi, a avut parte de o nouă experiență.

„Sergiu, am văzut că ești foarte activ. Te-am văzut cu motocultivatorul, te-am văzut chiar pe cal. Astăzi am văzut că ai început să-ți dezvolți o artă nouă- olăritul”, a menționat Andrian Candu.

În replică, Sergiu Sîrbu a ținut să-i povestească cu entuziasm despre noua sa experiență.

„Am avut o vizită în satul Hoginești, unde am umblat din casă-n casă și am făcut cunoștință cu un meșter extraordinar, Vasile Goncear. M-a învăț să fac un ulcior. A rămas să se usuce, iar apoi se arde. Vom încerca un pahar cu vin din ulciorul făcut cu aceste mânuțe.

De menționat că democratul Sergiu Sîrbu s-a făcut „remarcat” în această campanie electorală prin „aventurile” sale.

S-a plimbat cu un cal prin comuna Răscăieți, s-a plimbat cu tractorul, motocultorul, a tăiat lemne și iată că astăzi a realizat un ulcior din lut.


Pub