(video) Întâlnirea lui Vlad Plahotniuc cu medicii de la Spitalul Republican. Șeful PD: „Nu am organizat-o eu, eu am fost invitat”

În timpul orelor de muncă, la Spitalul Republican din Chișinău, Vlad Plahotniuc și-a dat întâlnire cu medicii și personalul spitalului. Liderul PD a precizat că a venit la invitația conducerii spitalului, iar evenimentul a fost o „dare de seamă anuală”, scrie tv8.md.

Medicii au comunicat că în timpul ședinței a fost prezentat programul electoral al PD.

La finalul evenimentului, directorul spitalului a îndemnat angajații să voteze Partidul Democrat.

Plahotniuc a menționat că inițiativa nu i-a aparținut lui, iar el a fost doar invitat.

„Nu am organizat-o eu, eu am fost invitat la această întâlnire de către conducerea instituției pentru a spune care sunt planurile noastre în domeniul respectiv”, a declarat Vlad Plahotniuc pentru TV8.

Întrebat de ce l-a invitat la Vlad Plahotniuc la adunarea la care trebuia să se prezinte o dare de seamă internă spitalului, directorul Anatol Ciubotaru a declarat că a făcut-o din recunoștință față de partid.

„Doctorii nu învârt cu lopata și nu merg la volan. Activitatea unui medic este una creativă, este intelectuală. De a fi două ore la darea de seamă anuală, ei nu au fost eliberați de la lucru, ei intră în lucrul lor. Ei au fost azi la darea de seamă anuală și pentru mine a fost o onoare să o invit pe doamna ministru Glavan și domnul Plahotniuc, care ne-a ajutat foarte mult în spital”, a menționat Anatol Ciubotaru.

Menționăm că astăzi și la la Călărași, medicii au participat la o întâlnire cu membrii Partidului Democrat, iar mai mulți pacienți ai spitalului raional Călărași s-au declarat revoltați de faptul că în plin orar de muncă, democrații au desfășurat o întâlnire electorală cu medicii și personalul medical al localității.


Pub