Ar fi fost omorât de un consătean
Social 19 februarie 2019, 17:43 | 1110

Un bărbat din Crocmaz, raionul Ștefan Vodă, este suspectat că și-a omorât ieri un consătean, după ce au băut împreună. Individul i-ar fi aplicat victimei mai multe lovituri în cap. Informații suplimentare aflați din următorul grupaj de știri.

Un bărbat de 39 de ani din satul Crocmaz, raionul Ștefan Vodă, a fost găsit mort în grădina celui suspectat de comiterea crimei. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Ștefan Vodă, Silvia Vetcu, cei doi au consumat băuturi alcoolice, după care între ei a izbucnit un conflict. Suspectul i-ar fi aplicat consăteanului său mai multe lovituri cu un ciocan, până acesta a murit. Mai apoi, el ar fi dus cadavrul în grădina casei sale și a anunțat poliția. Medicul legist a depistat pe cadavru semne vizibile de moarte violentă. Bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore și, dacă va fi găsit vinovat, el riscă să ajungă după gratii pentru omor intenționat.

Un accident rutier s-a produs astăzi la intersecția străzilor Florilor și Bogdan Voievod din sectorul Râșcani al capitalei. Un Opel a lovit violent un alt automobil, care aparține unei firme de taxi. Potrivit poliției, vinovat de producerea impactului s-ar face șoferul Opelului, un bărbat de 45 de ani din capitală, care nu a cedat trecerea. În urma coliziunii, taxiul s-a răsturnat. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. Șoferul vinovat se va alege cu o amendă de 1.500 de lei și șase puncte de penalizare.

Membrii unei grupări specializate în transportul și comerțul ilegal de piese auto au fost reținuți de poliție. În fruntea rețelei ar fi fost un bărbat de 46 de ani din raionul Orhei. El ar fi acționat în complicitate cu alți patru moldoveni. Toți ar fi fost prinși în flagrant și reținuți. Potrivit polițiștilor, suspecții cumpărau piesele pentru mașini din Polonia. Ulterior, ei se înțelegeau cu șoferii de camioane care aduceau marfa în țara noastră, printr-un punct de trecere de la frontiera moldo-ucraineană. În urma perchezițiilor făcute în mașina șefului grupării, polițiștii au ridicat mai multe telefoane mobile, în jur de trei mii de euro, înscrisuri de ciornă cu evidența tranzacțiilor efectuate, facturi de achiziționare a pieselor auto din Polonia, precum și o cantitate impunătoare de piese pentru diferite mijloace de transport. Membrii grupului riscă până la zece ani de închisoare.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie