Bilanțul zilei electorale
Politic 19 februarie 2019, 20:05 | 1368

Unii concurenți electorali pe lista națională și-au continuat astăzi activitățile de campanie. Urmăriți în continuare un bilanț al zilei din acest punct de vedere.

Partidul Socialiștilor a organizat un eveniment în care a vorbit despre viziunea formațiunii asupra domeniilor sport și cultură. O prioritate ar fi instituirea unui fond de susținere a sportului.

Concurentul electoral Partidul Democrat a expediat presei un comunicat, în care a vorbit despre caravana formațiunii la Criuleni, unde a fost vicepreședintele PD, Andrian Candu. În comunicat se anunță despre angajamentul formațiunii de a investi în programele de sănătate.

Și blocul electoral ACUM Platforma DA și PAS a remis presei un comunicat, în care anunță că a solicitat Comisiei Electorale Centrale să permită cetățenilor din diaspora să voteze în baza buletinului de identitate.

Procedural, CEC urmează să examineze solicitarea respectivă. Alegerile parlamentare vor avea loc pe 24 februarie. În total, pe lista națională sunt 15 concurenți electorali.

Opinia ta contează. Comentează!