07:42:05 24.04.2024
Stiri

VIDEO // Un candidat independent la funcția de deputat a anunțat că se RETRAGE din cursa electorală, dar după șapte ore s-a RĂZGÂNDIT: „Dacă nu ați apreciat retragerea, sper să apreciați revenirea”

Partide/Comunicate 19.02.2019 13:19 Vizualizări1792 Autor: Ziarul National
VIDEO // Un candidat independent la funcția de deputat a anunțat că se RETRAGE din cursa electorală, dar după șapte ore s-a RĂZGÂNDIT: „Dacă nu ați apreciat retragerea, sper să apreciați revenirea” captură


Candidatul independent în circumscripția 51 SUA / Canada, Viorel Savva, a anunțat ieri-seară că se retrage din cursa electorală în favoarea contracandidaților săi Alin Patron și Dumitru Alaiba. Aflat în SUA, acesta chiar a rupt în direct, într-un live pe Facebook, legitimația de candidat. Totuși, peste câteva ore și-a revizuit decizia, deoarece a aflat că a întârziat și că putea să se retragă din cursa electorală cu 14 zile înainte de alegeri.

„Dacă voi nu ați apreciat retragerea mea… Legea aceasta prostească nu-mi permite să mă retrag. Am aflat că pot să mă retrag cu 14 zile înainte de alegeri. poate așa e mai bine”, a declarat Savva, într-un live pe Facebook.

Acesta s-a arătat deranjat că doi dintre contracandidații săi, Alin Patron și Dumitru Alaiba, nu au venit cu o reacție după anunțul său de a se retrage din cursa electorală. „Dacă contracandidații mei nu au apreciat retragerea mea în favoarea lor, atunci eu revin în cursă. Nici măcar în privat nu mi-au mulțumit pentru acest gest. Alin Patron, Dumitru Alaiba, niciunul din voi nu a zis mulțumesc. Să-mi scrie în privat: Viorel, mulțumesc că te-ai ars pentru noi. Acum îmi îndemn concetățenii din SUA și Canada să mă voteze și să arate că Savva este unul de-al lor”, a menționat candidatul.

Savva a mai adăugat că nu face isterie, doar că vrea să-și aducă aportul la distrugerea sistemului existent în R. Moldova. „Voi fi deputatul vostru în pribegie și nu voi reveni în R. Moldova cât țara nu va fi liberă. O să strig în gura mare, o să fac greva foamei în fața Casei Albe pentru ca să avem o țară liberă”, a conchis candidatul independent.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md