G-Eazy, Jessie J, Afrojack sau Lost Frequencies. Primii artiști care au confirmat participarea la Festivalul Neversea

collage

G-Eazy, Jessie J, Afrojack, Lost Frequencies, Steve Aoki sunt printre primii artişti care au confirmat participarea la Festivalul Neversea, care va avea loc, între 4 şi 7 iulie, pe o plajă din Constanţa.

Rapperul american G-Eazy vine pentru prima dată în România, pe scena principală a festivalului Neversea. Artistul a avut colaborări de succes cu Bebe Rexha, Britney Spears, dar şi cu fosta lui iubită, Hasley, pentru hitul „Him & I”.

Jessie J urcă pentru prima dată pe scena festivalului Neversea. Melodii ca „Price Tag”, „Domino”, „Bang bang”, dar şi multe alte hituri ale artistei vor răsuna în această vară pe scena principală a festivalului.

„Răsăritul de soare la malul Mării Negre va fi acompaniat de cei trei artişti aflaţi în top 100 al celor mai buni dj din lume. În vară ne întâlnim la scenele secundare cu Rudimental DJ, Jamie Jones, Tale of Us, Subfocus DJ Set, Andy C, Chinese Man, Flux Pavilion şi Wilkinson DJ Set & MC Ad-Apt”, au precizat organizatorii.

Ei au mai anunţat că cei care nu şi-au achiziţionat încă un abonament pentru cea de-a treia ediţie a festivalului Neversea îl mai pot cumpăra la preţul special de 449 de lei românești plus taxe până joi, 14 februarie, la ora 10.00. După acest termen, preţul acestora va fi de 499 de lei românești plus taxe.

Preţul final al abonamentelor pentru festivalul Neversea, ediţia 2019, va fi de 599 de lei românești plus taxe.

No photo description available.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente