Actualitate

Un pedofil condamnat, vedetă la televiziunea lui Dodon

Săptămâna trecută, NTV Moldova a mers în Pănășești, unde, ”din pură întâmplare, a dat de un cetățean”. Acesta s-a plâns televiziunii lui Dodon că nu i-a fost majorată pensia, iar copiii au fugit peste hotare. Acest ”cetățean apărut din întâmplare” minte cu nerușinare.

Are trei copii care, într-adevăr, sunt plecați. Individul a ”uitat” să spună, însă, că a fost abandonat de copii din cauza trecutului său ”glorios”. Cetățeanul Nicolae Brașoveanu este cunoscut în Pănășești pentru faptul că a violat un copil și a făcut pușcărie pentru asta. Odiasa crimă s-a întâmplat în 1988, iar victima sa avea doar șase anișori. Individul și-a recunoscut vina și a făcut pușcărie.

Un alt lucru ”uitat” de vedeta televiziunii lui Dodon este că, după ce l-au abandonat copiii, a primit o locunță din partea statului. Mai mult, acesta a obținut pe căi dubioase grad de invaliditate. Avea o pensie de dizabilitate de 900 de lei și o indemnizație de 276 de lei.

Ceea ce nu spune Brașoveanu este că pensia sa a fost dublată. De la 1 ianuarie 2019, acesta primește 1870 de lei și indemnizația de 276 de lei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *