(video) Premieră mondială: Noul Ford Focus ST – cu un benzinar cu 280 de CP sau cu un diesel cu 190 CP

Ford a dezvăluit astăzi noul Focus ST, dezvoltat de divizia Ford Performance pentru a oferi un nivel al agilității demn de un hot-hatch într-o mașină de familie stilată, confortabilă și practică.

Noul Focus ST are la bază dinamica de top a celei de-a patra generații Focus și este disponibil în atât în versiunea hatchback cu cinci uși, cât și wagon.

Foto: autoblog.md

Noua platformă Ford C2 este oferită într-o versiune îmbunătățită prin prezența unor configurații unice ale suspensiilor, frânelor și motoarelor, iar rezultatul este cel mai agil și mai dinamic Ford ST din istorie – atât pe circuit, cât și pe șosea.

Noua gamă de motorizări pune la dispoziția șoferilor cu până la 12% mai multă putere și 17% mai mult cuplu în comparație cu anterioara generație Focus ST. Motoarele disponibile permit o dezvoltare a puterii și a cuplului pe o plajă largă de turații, oferind astfel un nivel ridicat al performanțelor sportive. Află toate detaliile despre model şi vezi cum arată la interior, din articolul complet de pe AutoBlog.MD


Pub