O vedetă de televiziune din Statele Unite a donat 1 milion de dolari mai multor fani. Ce au trebuit să facă aceştia pentru sumă

Vedeta TV americană Ellen DeGeneres a donat suma de 1 milion de dolari mai multor fani ai săi care au făcut acte de caritate, potrivit contactmusic.com.

Foto: NYT

Artista în vârstă de 61 de ani a lansat o campanie, în parteneriat cu Cheerios, pentru a încuraja oamenii obişnuiţi să facă un milion de acte caritabile, iar o parte dintre aceste persoane au fost invitate într-o ediţie specială a emisiunii vedetei.

Printre aceste persoane s-au numărat un cuplu care şi-a folosit proprii bani să ajute oameni afectaţi de uraganul Harvey, dar şi o profesoară care şi-a donat unul dintre rinichi mamei unui student al său.

Ellen DeGeneres este realizatoarea şi prezentatoarea propriului show TV - "The Ellen DeGeneres Show", premiat cu 30 de Emmy -, a scris cărţi care au ajuns bestseller, a făcut parte din juriul emisiunii "American Idol", care se bucură de o mare audienţă, şi a prezentat de două ori premiile Oscar - în 2007 şi 2014.


Pub