07:20:13 18.04.2024
Stiri

Chiril Gaburici: „Vrem să creăm cele mai bune condiții pentru mediul de afaceri, cât mai puține acte, impozite mai mici și scutiri fiscale pentru facilitarea activității agenților economici”

Partide/Comunicate 18.02.2019 20:00 Vizualizări868 Autor: Ziarul National
Chiril Gaburici: „Vrem să creăm cele mai bune condiții pentru mediul de afaceri, cât mai puține acte, impozite mai mici și scutiri fiscale pentru facilitarea activității agenților economici”


„Mediul de afaceri din R. Moldova contribuie direct la dezvoltarea și modernizarea economiei țării. În acest sens, vrem să creăm cele mai bune condiții pentru mediul de afaceri, cât mai puține acte, impozite mai mici și scutiri fiscale pentru facilitarea activității agenților economici. Aici mă refer la unele reforme realizate în domeniul economic, și anume, au fost eliminate peste 60% din actele permisive, numărul lor a scăzut de la 416 la 151, a fost redus numărul instituțiilor cu funcții de control de la aproape 70 la 13”.

Afirmația a fost făcută de candidatul la alegerile parlamentare în circumscripția 31 (Chișinău), Chiril Gaburici, aflat în vizită la Fabrica de confecții „Ionel”.

În cadrul discuțiilor, conducerea și angajați întreprinderii au apreciat reformele realizate în domeniul economic și inițiativele lansate pentru a simplifica și eficientiza activitatea agenților economici.

Întreprinderea a fost fondată în anul 1945, în prezent își menține poziția de top pe piața internă și cea externă. Iar, 80% din producție este exportată peste hotarele țării. Pe piața internă fabrica de confecții a atins un loc de frunte în domeniul modei autohtone.

Fabrica de confecții „Ionel” este una dintre cele mai vechi întreprinderi industriale din Republica Moldova, care produce și vinde haine de stil clasic sub trei brand-uri proprii: „Giovanni Primo” „Bella Prima” și „Ionel”. De asemenea, întreprinderea produce haine pentru brand-uri de succes, cum ar fi Gerry Weber, Villa Vasari Gold, Luisa Spagnioli, Ugo`s collection, Tommy Hilfiger, Hackett London, Sand Pink, David Scott, J.W. Sax, Pizza Roma, Patrizia Pepe, Hildebrand, J.W. Tabacchi, El Corte Engles, Oviesse, UPIM, Conbipel, Trussardi, E. Klein, Bickemberg.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md