/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Florești: Doi copii au decedat după ce televizorul din locuința acestora a explodat

missing
18 februarie 2019, ora 19:04

Doi copii cu vârsta de trei și patru ani au decedat după ce televizorul pe care îl priveau a explodat. Tragedia a avut loc în localitatea Sănătăuca, raionul Florești. Apelul la poliției a parvenit de la un vecin, care a anunțat că arde casa.

În momentul tragedie tatăl și un copil de șapte ani se aflau în curte și imediat s-a deplasat pentru a scoate copiii din locuință.

Ulterior, micuții au fost transportați la spital din orașul Camenca. La scurt timp aceștia au decedat.

Potrivit ofițerei de presă a Poliției Capitalei, Liliana Harea „Copiii se aflau în casă și priveau televizorul, iar tatăl cu un alt băiat de șapte ani se afla în ogradă. Mama nu era acasă la moment.

În urma cercetărilor efectuate, la fața locului s-a stabilit că cauza preliminară a incendiului ar putea fi explozia televizorului. Toate circumstanțele urmează a fi stabilite.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram