(foto) Cel mai puternic supercar hibrid italian vine la Geneva! Va exista în doar 150 de exemplare

Puritalia Automobili, un producător de maşini sportive din Napoli, va aduce să prezinte peste câteva zile la Salonul Auto de la Geneva cel mai puternic supercar hibrid italian!

Puritalia Automobili a fost fondată în anul 2012 de către Paolo Parente, care a făcut un parteneriat cu designerul Fabio Ferrante pentru a construi maşini custom cu design autohton şi cu cele mai avansate tehnologii la bord.

Foto: autoblog.md

Berlinetta este un proiect care a fost realizat în patru ani de zile. La bază are un şasiu hibrid din aluminiu (subcadrele) şi fibră de carbon (baza), iar componentele suspensiei sunt realizate dintr-o singură tablă de aluminiu folosit în industria aeronautică prin proces de producţie CNC (computer numerical control). Greutatea este distribuită perfect între punţi în proporţie de 50:50.

Panourile care acoperă caroseria supercarului sunt realizate din foi de fibre de carbon pre-impregnate. La interior la fel se găsesc inserţii din carbon expus la vedere. Află mai multe detalii interesante, pe AutoBlog.MD


Pub