/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ O mașină în care era un bebeluș de 10 luni s-a răsturnat. Copilul a ajuns cu traume la spital

missing
17 februarie 2019, ora 16:27

O mașină în care era un bebeluș de 10 ani s-a răsturnat în apropiere de localitatea Chişcăreni, raionul Sângerei. Potrivit polițiștilor, șoferița în vârstă de 32 de ani a pierdut controlul automobilului, a derapat de pe traseu și s-a răsturnat. Copilul a fost transportat de urgență la spital.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Sângerei, Lilia Harea, a menționat că mașina se deplasa dinspre Chișinău spre Bălți, împreună cu fiica ei minoră. Copilul a fost internată în Spitalul raional Sângerei cu diagnoza: traumă cranio-cerebrală, contuzie cerebrală, plagă în regiunea fontanelă. Starea de sănătate a copilului este stabilă.

Bebelușul se afla în scaunul pentru copii, pe bancheta din spate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram