(video) „În Orhei va fi ca-n toată Moldova”. Cum nu au fost huiduiți democrații în orașul lui Șor

Partidul Democrat a ajuns în această dimineață la Orhei. Andrian Candu alături de echipa sa nu a fost huiduită de susținătorii lui Ilan Șor, așa cum se obișnuiește la Orhei, când contracandidații primarului degrevat din funcție ajung în orașul Orhei.

„Cu siguranță noi vom învinge. Chiar și aici la Orhei, unde unii sun că e mai greu pentru că există un primar mai deosebit mai mai specific, dar și noi avem candidați foarte buni”, a declarat Andrian Candu.

Și Sergiu Sîrbu a strigat „Noi îl vom bate pe Șor” și că „la Orhei va fi ca în toată Moldova”.

PD la Orhei / Sursa:Facebook

Acum două zile, mai mulți tineri din comunitatea OccupyGuguță au fost huiduiți la Orhei. Când au ajuns în localitate, mai mulți orheieni i-au întâmpinat în centrul orașului și le-au spus să plece, că ei știu pe cine vor vota.

Mai mult, trei tineri au fost reținuți de Poliția din Orhei, după ce au încercat să afișeze o pânză cu mesajul „Ilan Șor-naș liubimîi vor (trad. Ilan Șor - hoțul nostru iubit”) pe Primărie. Pe numele acestora a fost inițiat un proces verbal și în cele din urmă amendați pentru act de huliganism. Tinerii însă au declarat că vor contesta decizia.

Vitalie Sprînceană, unul din membrii comunității OccupyGuguță a scris pe pagina sa de Facebook despre „paradoxul” care a avut loc astăzi la Orhei, când Partidul Democrat, cel aflat la guvernare, nu a fost huiduit.

„Când noi, cei de la #occupyguguta am mers la Orhei am fost întâmpinaţi de o armată de suporteri ai lui Șor, agresivi, care ziceau că vor ca în toată Moldova (acum gropi şi sărăcie) să fie ca la Orhei (un fel de rai pe pământ după părerea lor). Noi eram de acord doar că ziceam că chestia asta să fie făcută mai incluziv şi fără bandiţi.

Azi au fost democraţii la Orhei şi au ameninţat că vor face în Orhei că în toată Moldova, adică glod peste paradisul lor. Dar fanii nu mai erau acolo”, a scris Vitalie Sprînceană.

postare / Sursa:Facebook


Pub