image
Sursa foto: Getty Images

S-a aflat adevărul despre viitorul lui Messi la Barcelona: Anunț de ultimă oră al președintelui Bartomeu

S-a aflat, într-un final, adevărul despre viitorul lui Leo Messi (31 de ani) la FC Barcelona. Lumină în acest caz a făcut însuși președintele catalanilor Josep Bartomeu. Oficialul grupării blaugrana a precizat că starul argentinian își va încheia cariera pe ”Camp Nou”.

”Lionel Messi va semna un nou contract cu FC Barcelona și-și va încheia cariera pe Camp Nou. Lionel este jucătorul cu un singur club iar colaborarea dintre el și club va continua pentru totdeauna”, a spus Bartomeu.

Până atunci, Bartomeu a ajuns la un acord și cu actualul tehnician. Ernesto Valverde și FC Barcelona au semnat un nou contract. Clubul catalan i-a prelungit antrenorului spaniol înțelegerea până în vara anului 2020, cu opțiune de prelungire pentru încă un an de zile.

Deși în luna februarie s-a discutat despre o posibilă despărțire a celor de la FC Barcelona de Ernesto Valverde, vineri dimineață, FC Barcelona anunțat prelungirea contractului spaniolului cu încă un an de zile, pentru sezonul 2019/2020 + opțiune de prelungire pentru sezonul 2020/2021.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: