Trimite e-mail | Printeaza
Economie
15.02.2019

Companiile de agricultură ecologică din Moldova participă la expoziția „BioFach 2019”

Potrivit Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului, companiile de agricultură ecologică din Moldova participă, în perioada 13-16 februarie 2019, la cea mai mare expoziție de comerț cu produse ecologice din lume, „BioFach 2019”, ce se desfășoară la Nürnberg, Germania.

Prestigiosul târg de alimente ecologice – BIOFACH, este la cea de-a XXX – a ediție și este considerat o poveste de succes remarcabilă. Expoziția a fost organizată pentru prima dată în anul 1999 și a reunit până la 1.276 de expozanți și peste 15.384 de vizitatori.

Companiile agricole certificată ecologic din țara noastră vor oferi potențialilor clienți din sute de țări oportunitatea de a cunoaște gustul produselor alimentare ecologice moldovenești. Alimentele  ecologice expuse la BioFach trebuie să corespundă standardelor ecologice ale Uniunii Europene.

Potrivit organizatorilor, organic este mai mult decât o etichetă sau o certificare: organice înseamnă calitate și convingere - pentru utilizarea responsabilă a resurselor naturii, iar expoziția este locul în care oamenii împărtășesc interesul lor pasionat de alimente ecologice, se cunosc reciproc și fac schimb de opinii, devenin astfel, o platformă eficientă de comunicare și modelare a viitorului în sector.

În acest an, la târg sunt așteptați peste 3.200 de expozanți de produse ecologice și circa 50.000 de vizitatori.

Pentru producătorii din țara noastră evenimentul este o oportunitate de a cunoaște alți producători ecologici, a cunoaște piața și a iniția potențiale parteneriate. 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus