(video) Cel mai viral clip video al Electoralei 2019! „Noi, moldovenii, suntem slabi de minte”: Discursul impresionant al unui bărbat din raionul Ialoveni

Un alegător din satul Sociteni, raionul Ialoveni, și-a descărcat sufletul la o întâlnire electorală cu conditatul de pe circumscripția 22, Liviu Vovc. Bărbatul și-a dat frâu emoțiilor și a caracterizat în amănunte campania electorală care se desfășoară pentru alegerile parlamentare din 24 februarie.

În calitate de alegător, bărbatul se arată indignat că lucrurile se mișcă din loc doar în campanie electorală, iar după ziua scrutinului, politicienii iau apă în gură.

„Noi, moldovenii, suntem slabi de minte. Credem în povești. Iată așa credem toți nebunii. În ultimii 4 ani, acest asfalt așa a stat, iar acum în ultima lună au început a murdări ochii lumii cu povești. Iar oamenii îi cred”, spune cetățeanul.

Bărbatul a avut un mesaj lung, unde și-a expus sincer propriile gânduri despre situația politică din țară la momentul actual.

Videoul au fost postat la data de 11 februarie, iar în patru zile a ajuns să fie foarte viral pe rețelele de socializare. A reușit să adune sute de comentarii, peste 30 de mii de distribuiri și mai mult de 600 de mii de vizualizări.

Urmăriți mai jos mesajul întreg al bărbatului:


Pub